Dobrodošli!

Prednosti

Preprosta uporaba in prihranek časa

Program vas usmerja, kaj narediti v različnih situacijah. Pri vnašanju dokumentov so na voljo sprotna navodila točno tam, kjer jih potrebujete. Ni zamudne namestitve in nadgradnje programa so samodejne.
Program samodejno do neke mere preprečuje napačen vnos podatkov. Pri vnosu potnih nalogov je na voljo samodejni izračun kilometrine; Program pozna večino slovenskih podjetij, zato vam nazivov in naslovov ne bo treba vpisovati (vpisali boste samo davčno številko).

Računovodski servis po potrebi

Po potrebi določeno delo naložite računovodskemu servisu, na primer davčni obračun. Računovodskemu servisu lahko postavite tudi kakšno vprašanje (v meniju programa je izbira "Pomoč računovodkinje", kamor napišete zahtevo ali vprašanje).

Nizki stroški

Enostavno-knjigovodstvo.com ponuja cenovno ugodno rešitev za vodenje računovodstva. Večina opravil v programu je skrajno preprostih in jih lahko izvajate sami. Na ta način prihranite. Oglejte si tudi cenik
Pri sodelovanju z računovodskim servisom boste poleg denarja prihranili tudi čas, saj vam ne bo potrebno hoditi na sestanke in se časovno usklajevati.

Brezplačno uvajanje

Za hitro osvojitev programa izkoristite brezplačno uvajanje preko telefona (glejte kontakt). Glede na vašo dejavnost bomo skupaj pregledali tiste funkcije programa, ki za vas pridejo v poštev. Odgovorili vam bomo na vprašanja in skupaj bomo naredili nekaj primerov.

Program lahko najamete minimalno za 6 mesecev, po preteku 6 mesečnega obdobja lahko naročnino kadarkoli prekličete.

Plačujete le mesečno naročnino.