Dobrodošli!

Za koga pride v poštev

Za vse novonastale podjetnike in društva, ki še nimajo izkušenj z računovodstvom

Večina opravil s programom enostavno-knjigovodstvo.com je zelo preprostih in jih boste osvojili v zelo kratkem času. Za nasvet boste vedno imeli na voljo tehnično pomoč in računovodski servis. Poznavanje računovodstva torej ni nujen pogoj.

Za tiste, ki poslujejo že nekaj let, pa se jim zdi trenutno računovodstvo predrago

Mesečni strošek za osnovno uporabo programa je 15,00€+ddv. Pomoč računovodskega servisa je sicer treba doplačati, vendar imate nad tem popolno kontrolo. Računovodski servis bo za vas delal samo na zahtevo in za vsako opravilo boste sproti videli znesek. V povprečju uporabniki ne presežejo skupnega mesečnega zneska 30 EUR.

Za vse, ki že imajo izkušnje, vendar porabijo preveč časa s trenutnim načinom računovodstva

Ob preizkusu programa boste verjetno presenečeni, koliko opravil program opravi samodejno. Na primer, ko stranki izdate račun, ga program samodejno vnese v knjigo prihodkov in odhodkov. Prav tako bo račun samodejno prikazan v evidenci pretokov med podjetjem in gospodinjstvom, v kolikor gre za gotovinski račun...

Za vse, ki želijo imeti v vsakem trenutku dostop in pregled nad stanjem v računovodstvu

Program enostavno-knjigovodstvo.com deluje na internetu. Kjer imate dostop do interneta, lahko dostopate do programa.

Za DDV zavezance in ne-zavezance

Program deluje v DDV načinu in tudi brez DDV-ja. Prav tako omogoča prehod iz NE-DDV-ja v DDV (tudi med letom). Tisti ki še niso DDV zavezanci, bodo veseli prikaza in seštevka prihodkov iz zadnjih 12 mesecev (kar je pogoj za pričetek DDV-ja). DDV-obračuna vam ne bo treba sestavljati ročno, saj vam ga tudi pripravi program.

Enostavno ali dvostavno knjigovodstvo

Program deluje na način enostavnega ali dvostavnega knjigovodstva. Prehod iz enega na drug način ni mogoč med letom. Za dodatne informacije glede načina vodenja knjig nas prosim kontaktirajte po telefonu ali e-pošti.

Za tiste, ki ne potrebujejo komplicirane in nepregledne rešitve

Program enostavno-knjigovodstvo.com že od vsega začetka želi biti preprost za uporabo. Tako se ne boste izgubljali med množico nepreglednih in nerazumljivih funkcij.

Za koga ne pride v poštev

... za tiste, ki želijo vse dokumente shranjevati v elektronski obliki

Spletni program ni mišljen kot nadomestek papirja. Uporabnik je še vedno dolžan natisniti izdane račune, potne naloge ter druge dokumente na papir in jih hraniti v fasciklih. Program je pripomoček za vodenje računovodstva, pri katerem papirje shranjujemo v fascikle.

... za tiste, ki želijo imeti kupljen program inštaliran na svojem računalniku

Program enostavno knjigovodstvo je spletni program in ni na voljo za individualne inštalacije. Uporabniki programa torej ne kupijo, temveč v času uporabe plačujejo mesečno naročnino oziroma najem.