UPORABNIKI O PROGRAMU:

"Zelo pregleden in razumljiv - super." Urška

"Daleč najbolj prijazen uporabnikom." Barbara

"Program Enostavno knjigovodstvo mi odgovarja ker je zelo enostaven za uporabo." Erika

"Vaše spletno računovodstvo je odlično. Zelo pregledno in enostavno." Tanja

"Hvala za hitro intervencijo kljub pozni uri :)" Anže

"Delo z vašim programom je zelo enostavno." Rupert

"Program mi je izredno všeč." Mojca

"Naj pohvalim Vaš program res je enostaven in dostopen." Urška

"Hvala še enkrat, program je čudovita zadeva in ga ob vsaki priložnosti priporočam." Vera


NOVICE IN OBVESTILA

03.04.2020

 Zakon o interventnih ukrepih na področju plač in prispevkov (ZIUPPP) omogoča samozaposlenim, ki nimajo drugih zaposlenih in je ta samozaposlitev njihova edina podlaga za vključitev v obvezno socialno zavarovanje, odlog plačila prispevkov, ki zapadejo v plačilo v aprilu, maju in juniju 2020.

 Do odloga bo zavezanec upravičen avtomatično, kar pomeni, da mu ne bo treba vlagati vloge. Neporavnane prispevke mora upravičenec poravnati najkasneje do 31. marca 2022.

Plačilo je možno v enkratnem znesku ali obročno, pri čemer v primeru plačila vseh prispevkov do 31. marca 2022 na zneske odloženih prispevkov ne tečejo zamudne obresti.

Do predlaganega ukrepa ne bo upravičen samozaposleni, če ima neporavnane obveznosti, ki so zapadle v plačilo do 28. februarja 2020, višje kot 50 evrov in jih ne bo poravnal do 6. aprila letos.

Da boste lahko izkoristili ukrepe interventnih zakonov, si čim prej uredite dostop do eDavkov (preko računalnika ali mobilne aplikacije).

Za koriščenje nekaterih ukrepov za samozaposlene (denimo za oprostitev plačila prispevkov in pridobitev temeljnega dohodka) bodo morali upravičenci oddati izjavo prek eDavkov.

Izjavo bo mogoče oddati od 14. aprila le preko eDavkov (preko spleta ali mobilnega telefona).


KONTAKTI


INFORMACIJE, NAROČILA, PODPORA:
GSM: 070 793 395


TEHNIČNA POMOČ:
GSM: 070 793 395


RAČUNOVODSTVO:
GSM: 040 611 022ZA KOGA   ·  KAKO   ·  PREDNOSTI   ·  KDO SMO   ·  KONTAKT  ·  CENIK

Enostavno knjigovodstvo

ZA KOGA PRIDE V POŠTEV

 

ZA VSE NOVONASTALE PODJETNIKE IN DRUŠTVA,
KI ŠE NIMAJO IZKUŠENJ Z RAČUNOVODSTVOM

Večina opravil s programom enostavno-knjigovodstvo.com je zelo preprostih in jih boste osvojili v zelo kratkem času. Za nasvet boste vedno imeli na voljo tehnično pomoč in računovodski servis. Poznavanje računovodstva torej ni nujen pogoj.

 

ZA TISTE, KI POSLUJEJO ŽE NEKAJ LET,
PA SE JIM ZDI TRENUTNO RAČUNOVODSTVO PREDRAGO

Mesečni strošek za uporabo programa v večini primerov znaša le od 12 do 19,5 EUR. Pomoč računovodskega servisa je sicer treba doplačati, vendar imate nad tem popolno kontrolo. Računovodski servis bo za vas delal samo na zahtevo in za vsako opravilo boste sproti videli znesek. V povprečju uporabniki ne presežejo skupnega mesečnega zneska 30 EUR.

 

ZA VSE, KI ŽE IMAJO IZKUŠNJE, VENDAR PORABIJO PREVEČ ČASA
S TRENUTNIM NAČINOM RAČUNOVODSTVA

Ob preizkusu programa boste verjetno presenečeni, koliko opravil program opravi samodejno. Na primer ko stranki izdate račun. Ko izdate račun, ga program samodejno vnese v knjigo prihodkov in odhodkov. Prav tako bo račun samodejno prikazan v evidenci pretokov med podjetjem in gospodinjstvom, v kolikor gre za gotovinski račun...

 

ZA VSE, KI ŽELIJO IMETI V VSAKEM TRENUTKU DOSTOP
IN PREGLED NAD STANJEM V RAČUNOVODSTVU

Program enostavno-knjigovodstvo.com deluje na internetu. Kjer imate dostop do interneta, lahko dostopate do programa.

 

ZA DDV ZAVEZANCE IN NE-ZAVEZANCE

Program deluje v DDV načinu in tudi brez DDV-ja. Prav tako omogoča prehod iz NE-DDV-ja v DDV (tudi med letom). Tisti ki še niso DDV zavezanci, bodo veseli prikaza in seštevka prihodkov iz zadnjih 12 mesecev (kar je pogoj za pričetek DDV-ja). DDV-obračuna vam ne bo treba sestavljati ročno, saj vam ga tudi pripravi program.

 

ENOSTAVNO ALI DVOSTAVNO KNJIGOVODSTVO

Program deluje na način enostavnega ali dvostavnega knjigovodstva. Prehod iz enega na drug način ni mogoč med letom. Za dodatne informacije glede načina vodenja knjig nas prosim kontaktirajte po telefonu ali e-pošti.

 

ZA TISTE, KI NE POTREBUJEJO KOMPLICIRANE IN NEPREGLEDNE REŠITVE

Program enostavno-knjigovodstvo.com že od vsega začetka želi biti preprost za uporabo. Tako se ne boste izgubljali med množico nepreglednih in nerazumljivih funkcij.

 

ZA KOGA NE PRIDE V POŠTEV

 

NE PRIDE V POŠTEV ZA TISTE,
KI ŽELIJO VSE DOKUMENTE SHRANJEVATI V ELEKTRONSKI OBLIKI

Spletni program ni mišljen kot nadomestek papirja. Uporabnik je še vedno dolžan natisniti izdane račune, potne naloge ter druge dokumente na papir in jih hraniti v fasciklih. Program je pripomoček za vodenje računovodstva, pri katerem papirje shranjujemo v fascikle.

NE PRIDE V POŠTEV ZA TISTE,
KI ŽELIJO IMETI KUPLJEN PROGRAM INŠTALIRAN NA SVOJEM RAČUNALNIKU

Program enostavno knjigovodstvo je spletni program in ni na voljo za individualne inštalacije. Uporabniki programa torej ne kupijo, temveč v času uporabe plačujejo mesečno naročnino oziroma najem.